"Met de DestapaBanana snel een heerlijk dessert op tafel"

Nieuw: 'de bananenvuller'

Een banaan is een banaan - behalve als deze is gevuld met een zoete vulling. De Argentijnse Sebastian Berger heeft een eenvoudige, snelle en hygiënische manier uitgevonden om een heerlijke vulling aan bananen toe te voegen. De naam is DestapaBanana en het is verwant aan een appelboor. Het apparaat boort een gat in de banaan en dan kan het worden gevuld met bijna alles.

"Toen ik me realiseerde, dat je verschillenden vullingen kunt combineren met banaan om hierdoor een heerlijk dessert mee op tafel te zetten, wist ik dat dit iets was, wat de markt zocht. DestapaBanana is commercieel nog niet verkocht, maar is gepatenteerd in verschillende landen." Sebastian hoopt met de introductie verschillende investeerders te vinden om de revolutie voort te bouwen.

"Dit is voor fruitverkopers ideaal omdat het gebruik van de Destapabanana hun verkoop zal stimuleren.", vertelt de uitvinder enthousiast. Hij is nu bezig met marketingactiviteiten en het apparaat zal binnenkort worden geïntroduceerd in Argentinië.

Klik hier voor een filmpje van de DestapaBanana

Voor meer informatie:
DestapaBanana
Sebastian Berger
Buenos Aires - Argentinië
Tel : 00549-11-5610-2239
Skype : sebastianberger
info@destapabanana.com
www.destapabanana.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.