Spaanse ijsbergsla beschikbaar bij Hagé International

Vanaf vandaag is er bij Hagé International Spaanse ijsbergsla beschikbaar uit de regio Murcia. De goede weersomstandigheden tijdens de teelt zorgen ervoor, dat de kwaliteit en de beschikbaarheid van de ijsbergsla uitstekend is. Het Spaanse ijsbergslaseizoen gaat deze week van start en loopt tot ongeveer week 20 van 2012. Dat is later dan vorig jaar. Toen ging het ijsbergslaseizoen in week 39 van start.

De Spaanse ijsbergsla is afkomstig uit de regio Murcia en wordt in twee gebieden geteeld: Aguilas en Cuevas. De sla wordt geleverd door twee teeltbedrijven: Urcisol en Primaflor. Urcicol levert de ijsbersla vanaf dit seizoen onder het merk Sol de Aguilas, voorheen was dit llanos. Primaflor levert de ijsbergsla onder het merk Pulpi. Beide teeltbedrijven zijn hofleverancier van Hagé en zijn GlobalGap gecertificeerd,waardoor zij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Voor commerciële en-/of productinformatie gelieve contact op te nemen met Hage International, Luis Ochoa : +31(0)180-648844

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.