AGF Servicepunt bundelt krachten met haar supporters

Dit jaar is het AGF Servicepunt begonnen met het organiseren van een drietal bijeenkomsten met de AGF Groothandelaren, die supporter zijn van het AGF Servicepunt om te kijken hoe zij samen meer ondersteuning kunnen bieden aan de groenteman.

Inmiddels heeft dit al geleid tot concrete acties voor 2012. Vanwege dit succes is ook doorgepakt richting de andere leveranciers, die supporter zijn van het AGF Servicepunt. Afgelopen donderdag heeft een eerste bijeenkomst met deze supporters plaatsgevonden met een positief resultaat. Op vrijdag 9 december is meteen een vervolgbijeenkomst gepland.

Het doel is om de thema's binnen het AGF Servicepunt nog meer inhoud te geven door het bundelen van verschillende krachten: Van promotie tot aan inkoopvoordeel en samenwerking. Dit heeft als voordeel dat het effect groter is doordat acties overzichtelijker en laagdrempeliger worden voor de groenteman en steeds meer groentemannen met de acties gaan meedoen. Het AGF Servicepunt kijkt er dan ook naar uit om samen met haar supporters het AGF Servicepunt verder door te ontwikkelen en samenwerking en kruisbestuiving in de branche te bevorderen.

Bron: ADN

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.