Winnaars Zespri-actie van Ravenswaaij actief met bodyboarden

Tholen - In week 22 en 23 organiseerde ZESPRI in samenwerking met van Ravenswaaij in Veenendaal een 'ZESPRI kiwifruit-verkoop-display-actie'. Deze actie vond plaats bij de AGF-specialisten van van Ravenswaaij: De Goudrenet en Fruit Company. De opdracht luidde: "Wie maakt het mooiste ZESPRI Kiwifruit display en verkoopt in deze twee weken de meeste ZESPRI Kiwifruit ten opzichte van de totale winkelomzet."


De winnaars met de hoogste omzetverhoging:

1. Nieuwegein
2. Spijkenisse
3. Nootdorp
4. Bodegraven

Ook waren er twee winnaars voor de beste presentatie:

De Terp Capelle en PuttenDe winnaars van de kiwi-actie werden op zaterdag 8 oktober uitgenodigd voor een compleet verzorgd waterproof arrangement bij Dutch Water Dreams te Zoetermeer. Daar konden de winnaars genieten van een heerlijke barbecue en een actief programma bodyboarden. Na afloop van het sportieve deel werd nog gezellig nageborreld. De winnaars kijken terug op een geweldige avond. Dit is ook te zien op de foto's hieronder.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.