Eerste watermeloenen vanuit Ecuador gearriveerd bij Solfruit

Bij Solfruit zijn deze week de eerste watermeloenen uit Ecuador van dit seizoen binnen gekomen. Het seizoen zal doorlopen tot de eerste week november. Solfruit krijgt wekelijkse binnenkomsten voornamelijk in de variëteit Quetzali en in het eigen merk Royal Fresh. De watermeloenen komen terecht in een goede markt, gezien de hoge prijzen die op dit moment gevraagd worden. Er is tot nu toe nog weinig aanvoer geweest vanuit Brazilië en het seizoen van Spanje is op zijn einde, wat leidt tot deze hogere prijzen. Ook is Solfruit vandaag begonnen met de eerste watermeloenen vanuit Brazilië.
Solfruit heeft, samen met de partner in Ecuador, een teeltprogramma opgezet voor deze watermeloenen. Met de teelttechnieken, die we op hebben gedaan in Panama, proberen we ook Ecuador tot een succes te brengen. Dit jaar zal het programma nog kleinschalig zijn, maar als de resultaten naar tevredenheid zijn, is het de bedoeling de aantallen op te voeren voor de komende jaren.Voor meer informatie:
Solfruit International
sales@solfruit.nl
Tel. +31 180 693500
Fax: (0180) 69 35 40
www.solfruit.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.