Hardfruitteler optimistisch over toekomst

Hardfruitteler Jan Hoekstra werd begin 2011 lid van Coöperatie Coforta. "Dit was een goed beslissing", laat hij in Cofortamagazine weten. Hij vindt de wijze, waarop deze samenwerking tot stand is gekomen, één van de eerste pluspunten. "Het is een mixprijs, een echt gemiddelde. Dat geeft rust, stabiliteit, het maakt je minder afhankelijk van de grillen van de markt." Dit wat betreft de appelen en pruimen, die Jan, samen met zijn vrouw Joke, teelt. Op het bedrijf worden ook kersen geteeld, maar dit blijft een echt dagproduct.

Mede door de aansluiting bij Coforta zegt Jan niet negatief te zijn over de toekomst van zijn bedrijf. "We hoeven niet perse groter worden", laat hij in het magazine weten. Hij kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Vooral de verkoop aan huis geeft volgens hem een aardige indicatie van de kwaliteit van je product en de mogelijke afzet op grotere schaal.

bron: Coforta magazine


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.