Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioXTEND beschermt agf-producten tijdens vervoer en opslag

Iedereen die in agf handelt weet hoe belangrijk het is om deze op een voorzichtige manier te behandelen en op de juiste manier op te slaan. Het Amerikaanse bedrijf BioXTEND biedt eenvoudige en kosteneffectieve oplossingen voor iedere speler in de hele keten. BioXTEND beschermt producten tijdens het vervoer en de opslag.



Een belangrijk onderdeel is het reinigen en ontsmetten van opslagfaciliteiten en transportcontainers. BioXTEND kan met een speciaal middel de lucht ontdoen van schadelijke stoffen zoals ethyleen, bacteriƫn en schimmels. Ook biedt het bedrijf gebruiksvriendelijke en goedkope temperatuurrecorders, die de temperatuur controleert en de producten langs de hele keten volgen.




"We hebben mensen met uitgebreide kennis van alle facetten in de keten", geeft de manager aan. We kunnen kwaliteitsoplossingen aanleveren aan iedereen, die zich bezig houd met agf-producten, vanaf het verpakken tot aan de importeur, de hele keten door."

Voor meer informatie:
Julien Amar
BioXTEND Co.
Tel: +1 (239) 676 5368
Fax: +1 (239) 288-2603
info@bioxtendco.com
www.BioXTENDCo.com
Publicatiedatum: