Tijd voor veranderingen

Tibo Blokker op weg naar 30-jarig jubileum

Voor de Nederlandse markt zal TIBO/BLOKKER zich concentreren op de productie en montage van afzuiginstallaties en filtersystemen. De machinebouw, waaronder de productie van verwerkingsmachines voor land- en tuinbouw, behoort vanaf 2011 niet meer tot de kerntaken van het bedrijf. In veel verschillende sectoren groeit de vraag naar afzuig- en filterinstallaties van TIBO/BLOKKER vanwege de scherpe prijs in combinatie met hoogwaardige kwaliteit en accurate service. Ook de toepassing van overdrukunits en stofbestrijdingssystemen neemt steeds grotere vormen aan, omdat deze systemen intussen betaalbaar zijn en daarmee een goed alternatief voor de klassieke afzuigsystemen.

Randapparatuur zoals spijlenzeven, aardappelzeven, sorteerplaten en valbrekers blijven wel gewoon in het leveringspakket. Het bedrijf beschikt daarbij over meer dan voldoende kennis en ervaring om klanten met nieuwe en (heel) oude machines te voorzien van reserveonderdelen. Voor het verkooppunt in Frankrijk zal een aparte afdeling worden opgezet t.b.v. standaardmachines voor de buitenlandse markt.

Vanwege een noodzakelijke uitbreiding van de montageploeg is een samenwerking aangegaan met een collegabedrijf, waar TIBO/BLOKKER zeer nauw bij betrokken is.
Dit betekent dat het bedrijf beschikken kan over voldoende ervaren en vakkundige mensen.

In de afgelopen 30 jaar heeft TIBO/BLOKKER vele honderden afzuiginstallaties geleverd bij tevreden klanten. Met deze omschakeling wil het bedrijf vanaf dit jaar weer terug naar de basis om het marktaandeel in afzuiginstallaties nog verder te vergroten. De vernieuwde website www.afzuiginstallaties.nl geeft een goede indruk van de nieuw ingeslagen weg!

Voor meer informatie:
TIBO/BLOKKER
Gildenweg 19
1696 AM BLOKKER
Peter Bos
Mobiel 0031654296176

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.