"Binnenlandse markt is prioriteit"

Grupo Hortiberia's belangrijkste markten: EU, Oost-Europa en Rusland

"De moderne groenten- en fruitmarkt eist concurrerende en dynamische bedrijven. Eén daarvan is Grupo Hortiberia, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Cartagena (Murcia). Hortiberia teelt op een areaal van meer dan 8.900 hectare groenten en fruit met een jaarlijks volume van 390.000 ton.

Het succes van Hortiberia is zichtbaar in de kwaliteit van hun groenten en fruit. Daarnaast garandeert het bedrijf commerciële efficiëntie door jaarrond te leveren aan alle grote internationale distributieketens.

De General Manager van Hortiberia, Fermín Sánchez Navarro, geeft aan dat het doel is om jaarrond te leveren, "waardoor we klanten de kans geven om groenten en fruit van hoge kwaliteit en voedselveiligheid-standaarden af te nemen".

 

Fermín Sánchez, General Director van Grupo Hortiberia

Hortiberia levert ongeveer 25 producten naar meer dan 35 landen. De belangrijkste internationale markten zijn de EU, Oost-Europa en Rusland. Daarnaast wordt ook geëxporteerd naar de VS en sommige Aziatische markten, geeft Fermin aan.

Ondanks dat er veel wordt geëxporteerd, is de binnenlandse markt belangrijk voor het bedrijf. Bij Hortiberia is men van mening dat het belangrijk is om de binnenlandse markt te versterken en steeds verder te ontwikkelen.

Hortiberia heeft verschillende uitdagingen, net als elk groenten- en fruitbedrijf in Spanje. "De belangrijkste uitdaging is om door te gaan met het internationaliseren van het bedrijf en meer toegevoegde waarde bieden aan partners en medewerkers."

Contact:

Grupo Hortiberia S.A.
Fermín Sánchez
fermin@hortiberia.es
www.hortiberia.es

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.