ADB Cool Company AEO-gecertificeerd

Donderdag 25 november heeft ADB Cool Company uit handen van de douane Amsterdam, vertegenwoordigd door Mevr. W. Schurman, Teamleider Klantmanagement en dhr M. Schults, relatiebeheerder AEO-gecertificeerde bedrijven, het AEO-certificaat 'Douanevereenvoudigingen/Veiligheid' mogen ontvangen.


V.l.n.r. Etienne Vennink, Mevr. Schurman, Dhr. Schults, Aad van Berkel en Jacky de Bruijn

Het is alweer het 5e certificaat dat ADB Cool Company heeft ontvangen. De eerste twee certificaten, ISO en HACCP, werden al in 1999 uitgereikt, gevolgd door Skal en BRC. Nu dan het felbegeerde AEO-certificaat. "Het certificaat bevestigt het vertrouwen dat de douane in onze complete bedrijfsvoering heeft", zegt Etienne Vennink. De afgelopen maanden heeft de douane ADB Cool Company grondig onder de loep genomen. Er werd gekeken naar de algemene bedrijfsvoering, financiële situatie en de bedrijfsprocessen. Omdat ADB Cool Company deze zaken op orde heeft en een smetteloze geschiedenis heeft m.b.t. de douanezaken, heeft dit geresulteerd in een vertrouwensband tussen ADB Cool Company en de douane. ADB Cool Company kan worden aangemerkt als veilig en betrouwbaar.AEO staat voor Administrative Economic Operator. Het certificaat biedt tal van voordelen voor zowel ADB Cool Company als haar klanten. Minder fysieke controles, voorrang bij het scannen van geselecteerde containers, minder documentcontroles enz. geven minder vertraging in de afhandeling van alle procedures. Alle voordelen zullen worden aangesproken, wat leidt tot een voorsprong ten opzichte van niet-gecertificeerde bedrijven.

Aad van Berkel zegt "zeer blij te zijn met het behalen van het AEO-certificaat wat een mooie aanvulling is op onze andere certificaten. Het zullen vooral de klanten van ADB Cool Company zijn die direct baat hebben bij het zakendoen met een AEO-gecertificeerd bedrijf."

Voor informatie:
Etienne Vennink
ADB Cool Company BV
Tel: 0174 – 637888
E-mail
www.coolcompany.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.