Positieve markt voor Braziliaanse meloenen

Tholen - De markt van meloenen uit Brazilië verloopt op het moment naar tevredenheid. Bakker & Leenheer heeft dagelijks aanvoer van Galia, Cantaloupe, gele- en watermeloenen in het assortiment. De aanvoer verloopt regelmatig en ook zijn er weinig andere meloenen op de markt dat de afzet volgens de importeur zeker ten goede komt. "De prijzen liggen dit seizoen dan ook gemiddeld hoger dan vorig jaar."

Bakker & Leenheer werkt met een vast programma maar merkt wel dat er wat minder volumes op de vrije markt beschikbaar zijn. Volgens de importeur zijn er lokaal minder meloenen beschikbaar maar is ook de vraag op de binnenlandse markt sterk gestegen. "Exporteurs lijken minder risico's te nemen met het versturen naar Europa, ook gezien de ongunstige wisselkoers."De Braziliaanse meloenen zijn nog beschikbaar tot eind februari. De importeur zal later ook gele en Cantaloupe-meloenen ontvangen uit Costa Rica en Panama.

Voor meer informatie:
Bakker & Leenheer
Koopliedenweg 28
2991 LN Barendrecht
Tel: 0180-645500
Fax: 0180-613622
www.bakkerenleenheer.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.