nieuwe verkoopseizoen geopend

De Wellant is er weer

De Wellant-appel is vanaf nu weer exclusief verkrijgbaar bij AGF-specialisten, boerderijwinkels en een aantal supermarktketens. Ook via het Willem&Drees-concept is deze appel te koop. Binnenkort is het ondersteunde promotiemateriaal voor Wellant beschikbaar.

Ook dit jaar is de Wellant-appel een ware delicatesse. De intense smaak, fruitige geur en aangename eetkwaliteit staan daar garant voor. Zijn robuuste formaat, dieprode blos en rustieke uiterlijk geven Wellant bovendien een opvallende uitstraling. De appel is een aangename verschijning en gooit ook nog eens hoge ogen in smaaktesten.

Rasecht Hollands

Wellant is een rasecht Hollands product met zijn oorsprong in Wageningen. De appel kent een rustige groeiperiode, waarin hij het beste van de natuur tot zich neemt. De verkoop van Wellant wordt in Nederland verzorgd door Veiling Zaltbommel, The Greenery, Fruitmasters en Fruitveiling Zuid-Limburg. In België wordt de verkoop verzorgd door Veiling Haspengouw.

Voor meer informatie of aanvraag van promotiemateriaal:
Telefoon: 0345-578872
www.wellant-apple.com
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.