Winnaars WK-actie en scooters Uw Groenteman bekend

Het wereldkampioenschap voetbal van 2010 in Zuid-Afrika in nog maar net voorbij. Bijna waren we wereldkampioen, bijna waren we de allerbeste van de wereld. Een spannende periode. Het was ook een spannende periode bij alle Uw Groentemannen. Tijdens de wereldkampioenschappen werd er volop actie gevoerd in alle winkels, uiteraard met als thema WK 2010. De actie mag een succes genoemd worden. Producten van de sponsoren zijn goed verkocht en de gemiddelde besteding is gestegen in de actie periode.Kraslot

Bij elke 10 euro aan boodschappen kreeg de consument een kraslot. De prijzen varieerden van een zak geschrapte krieltjes tot een super zoete ananas. De hoofdprijs van de WK actie was een knaloranje scooter van het merk 'Kreidler' per winkel. "Er is volop deelgenomen aan deze actie en de consument heeft zeer enthousiast gereageerd op weer een geweldige actie bij ons in de winkel", aldus Marc Langkamp, eigenaar van 'Uw Groenteman' Pompoen.

De sponsoren worden hartelijk bedankt voor de medewerking om een succesvolle WK actie mogelijk te maken bij Uw Groenteman. Langzaam zie je meer en meer acties komen die moeten (ver)leiden tot meer omzet. Voetbalplaatjes, toeters, kronen, enz. enz. hoe beter de media gebuikt wordt, hoe beter de actie´s aanslaan. Alle Uw Groentemannen, winnaars en winnaressen bedanken: Chiquita, Hage International, Zespri, Flevostar, PeKa, van Dommele en Willem Dijk AGF voor hun bijdrage.Scooters

De scooters zijn de afgelopen weken uitgereikt aan alle winnaars en winnaressen. Verscheidene winkels kwamen met de uitreiking van de scooter in de plaatselijke krant. Goede promotie dus voor Uw Groenteman.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.