Thema: ‘Theater door het Water’

Nieuwe route voor Varend Corso Westland 2011

De veertiende editie van het Varend Corso Westland, van 5 tot en met 7 augustus 2011, brengt een andere route dan voorgaande jaren. Vanwege werkzaamheden aan de spoortunnel in Delft is de Buitenwatersloot afgesloten voor vaarverkeer.De organisatie van het Varend Corso Westland is gedwongen om de routes op vrijdag 5 augustus en zondag 7 augustus aan te passen. Op vrijdag doet het corso Schipluiden aan om vervolgens door te varen naar Vlaardingen en Maasland. Op zondag voert de route via Wateringen, Sion en ’t Haantje naar Delft en na een vlootschouw in de Kolk in Delft varen de boten dezelfde route terug. Dit betekent dat het corso in 2011 niet te zien zal zijn in het centrum van Den Hoorn en de Buitenwatersloot in Delft. De route op zaterdag door het Westland blijft ongewijzigd.

Thema: ‘Theater door het Water’

De werkgroep creativiteit heeft ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om te zorgen voor vernieuwing en variatie in het corso door middel van het thema ‘Theater door het water’. De theaterelementen op de historische veilingschuiten zullen zorgen voor een bijzondere belevenis. De Lord of the Dance, Tsjaikovski’s Zwanenmeer, maar ook de vuurspuwer, poppenkast, Mary Poppins of de terugkeer van De Kromme Jongens gaan ongetwijfeld tot staande ovaties en luid applaus leiden. Dit alles tegen het decor van kleurige bloemen en potplanten en verse en gezonde groenten, rechtstreeks uit de Westlandse kassen. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.