“record Nederlandse stands cateren op Fruit Logistica 2011”

Young Events maakt onverwachte en explosieve groei

Tholen - Na 8 jaar als bedrijfsleider te hebben gewerkt bij Young Events heeft Jacco de Jong per juni de onderneming overgenomen. Young Events, die we binnen de sector voornamelijk kennen als cateraar tijdens de Fruit Logistica in Berlijn, zal ook in 2011 weer present zijn op de internationale beurs in Berlijn. "Ditmaal zullen we een record voor de Fruit Logistica van ruim 60 Nederlandse stands gaan cateren", vertelt Jacco. Het grootste gedeelte is uiteraard voor de inzenders van de Holland Fresh Group.

Met de overname heeft het bedrijf direct de kans aangegrepen om de huisstijl en uitstraling te vernieuwen en o.a. nieuwe websites www.youngevents.nl en www.beurscatering.nl. Daarnaast gaat Young Events met ingang van 1 november een nieuw kantoorpand betrekken welke is gelegen is in Vuren direct aan de snelweg.


Young Events geeft de afgelopen tijd een onverwachte en explosieve groei gemaakt en dan met name op het gebied van (inter) nationale beurs- en standcatering. Reden hiervan is dat de grootste concullega van Young Events is gestopt met zijn cateringactiviteiten. "Daarmee zijn we in 1 keer de grootste professionele speler op deze markt geworden", laat Jacco weten. "Zo werden wij anderhalve week geleden benaderd om een opdracht over te nemen voor de catering van 40 Nederlandse stands tijdens de Sial in Parijs. Een enorme uitdaging gezien de zeer korte voorbereidingstijd, een echte last minute. Wij hebben de opdracht aangenomen en reizen volgende week af met onze crew naar Parijs."

Voor meer informatie:
Jacco de Jong
Young Events
Schapedrift 81
3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
Tel: 06-48380280
www.youngevents.nl
www.beurscatering.net

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.