Introductie Disney FunFruit-display op de winkelvloer

In oktober 2008 introduceerde Fruitmasters het Disney FunFruit concept bij enkele retailers in Nederland. Bijna twee jaar later promoten de bekende Disney stripfiguren Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto en vele anderen nog steeds het fruit van Fruitmasters. Het huidige Disney FunFruit assortiment is teruggebracht van acht naar vier producten en bestaat uit appeltjes, peertjes, mandarijnen en kiwi's. De verkoop van Disney FunFruit is ook afgelopen jaar weer ondersteund met diverse spaaracties. Tegenwoordig is Disney Funfruit exclusief bij PLUS supermarkten te verkrijgen.

Vanaf maandag 4 oktober introduceren PLUS en Fruitmasters het Disney FunFruit concept in een geheel nieuw jasje. Voorheen kwamen de producten van Disney FunFruit tussen de andere AGF-producten in de winkel te liggen en vielen de kleine fruitproducten gericht op kinderen onvoldoende op. Om FunFruit beter onder de aandacht te brengen van de consument is nu een fruitige Disney display ontworpen. De display is voorzien van een kleurrijke Disney FunFruit topkaart, Disney FunFruit schapstickers en het heerlijke FunFruit-assortiment. De producten zijn wederom voorzien van een premium. Wegens groot succes kan de consument opnieuw sparen voor 26 verschillende alfabetmagneetjes.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.