Inschrijven tot 12 november

Oproep voor beste Horeca-innovatie

Leveranciers voor de horecabranche kunnen nu hun beste innovatie insturen voor de Horecava Innovation Award. Ieder product, service of concept, gelanceerd na 1 januari 2010 kan in aanmerking komen voor deze prestigieuze prijs. Uit alle inzendingen kiest de jury de 16 nominaties. De genomineerden krijgen de gelegenheid om hun inzending persoonlijk te verdedigen. Met deze nieuwe opzet wil de jury een nog betere afweging kunnen maken. Inzenden kan tot vrijdag 12 november via de website van de Horecava. De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste beursdag van Horecava, maandag 10 januari 2011, in Amsterdam RAI.

Innovaties op themawereld INNOVEER!

Bezoekers kunnen de 16 beste inzendingen straks bekijken in de themawereld INNOVEER! Er zijn vier categorieën: Concepts & Co-Creation, Food & Beverage, Interior & Design en Equipment & Services. De winnaars worden op de eerste beursdag, maandag 10 januari, bekend gemaakt. Bij de beoordeling kijkt de jury naar criteria zoals de mate waarin de innovatie bijdraagt aan een verbetering van omzet, kwaliteit, veiligheid en kostenbesparing.

Open voor álle leveranciers

Bijzonder aan de innovatieverkiezing is dat deze openstaat voor álle bedrijven en dus niet alleen voor Horecava-exposanten. Zo biedt de verkiezing een goed overzicht van belangrijke innovaties in de branche, ongeacht of ze geëxposeerd worden op de beursvloer. Overigens krijgen alle nominaties een plek op de wereld INNOVEER!. De jury maakt de 16 nominaties eind november bekend. De onafhankelijke jury, waar Horecava dus géén zitting in heeft, bestaat uit ondernemers, deskundigen en vakjournalisten uit de branche.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.