Heemskerk viert jubileum tijdens Fresh Inspiration Day

Op 23 september 2010 vierde groentenbewerkingsbedrijf Heemskerk Fresh Convenience haar 50-jarig jubileum samen met haar klanten. De Fresh Inspiration Day vond plaats op boerderij Lindenhoff. Naast het vieren van het 50-jarig bestaan, stond de dag in het teken van innovatie en inspiratie.

Innovatie is een van de belangrijke groeidrijvers van de panklaar categorie. Om de ontwikkelkalender voor de toekomst vorm te geven heeft Heemskerk door middel van de Fresh Inspiration Tour buitenlandse food ontwikkelingen gespot. Door Fresh Inspiration Day is er nader inzicht gegeven in de laatste trends op gebied van food en retailing. Wat gebeurt er in de wereld van FOOD, wat is HOT en wat NOT!

Foodtrendwatcher Marjan Ippel nam de gasten mee in de laatste consumenten foodtrends. Food inspirator Angelique Schmeinck vertelde over smaakvrienden van groenten en ten slotte nam trend en innovatie verteller Rene Boender het gezelschap met veel energie en plezier mee in de retail-ontwikkelingen in de wereld. De dag werd afgesloten met een maaltijd die werd bereid door de Frans-Nederlandse chef Alain Caron. De maaltijd stond volledig in het teken van genieten van smakelijke gerechten en oorspronkelijke groenten. Een mooie dag volop in het teken van groenten, innovatie en inspiratie!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.