Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Wij willen de lijn zo kort mogelijk houden”

Van den Broek Kleinfruit introduceert Mixed Berry's



Tholen – Van den Broek Kleinfruit uit het Brabantse Dinther teelt rode bessen, frambozen en bramen. Door ook in de kas te telen kan vrijwel jaarrond product worden geleverd. Frank van den Broek runt samen met zijn ouders het bedrijf dat de laatste jaren behoorlijk is gegroeid. Er is onlangs een nieuw pand gerealiseerd met kantoorruimte, pakstation, dockstation, koeling, bewaring en een ruime huisvesting voor het personeel. "We zijn druk bezig met het verkrijgen van de BRC-certificering waarvoor nieuwbouw onvermijdelijk was", aldus Frank van den Broek.


Bramen staan buiten in bloei en worden in de kas geplukt

Van den Broek Kleinfruit introduceert dit seizoen Mixed Berry's. Dit is een gecombineerde verpakking van de drie producten die geteeld worden, te weten rode bessen, frambozen en bramen. Het zachtfruit wordt door Van den Broek Kleinfruit veelal via Fruitmasters afgezet maar de Mixed Berry's gaan ook direct naar de groothandel. "Wij willen de lijn zo kort mogelijk houden om de consument een uiterst vers en kwalitatief product te leveren", zegt Frank.



Mixed Berry's wordt per 300 gram verpakt en kunnen eventueel in andere combinaties worden geleverd. Het fruit wordt verhandeld onder het merk Prestige. Frank vertelt dat de frambozen en bramen meestal direct in de verpakking worden geplukt waarna de rode bessen er later in het pakstation worden bijgevoegd. De reacties zijn volgens Frank erg positief. "Het is een vernieuwend product dat er ook nog eens aantrekkelijk uitziet", zegt hij. "Dit product moet zichzelf verkopen."

Voor meer informatie:
Van den Broek Kleinfruit
Kleine Bosweg 5
5473 ND Heeswijk-Dinther
Tel. 06-11372396
E-mail