Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische verse groenten, nu ook voorbewerkt

De toenemende vraag naar panklare groenten, AGF-specialiteiten, sappen en convenience-producten is doorgedrongen tot het biologische segment. Bioorganic Holland BV kan vanaf heden een aantal voorbewerkte groenten aanbieden, die dienen als grondstof voor de snijderijen en industriële afnemers. Biologische wortelen en koolraap kunnen door Bioorganic Holland BV verwerkt worden in bijvoorbeeld geschild product of in stukken. Hierbij maakt Bioorganic Holland BV gebruik van de jarenlange ervaring met biologische versmarktgroenten. De verwerking geschiedt uiteraard volgens de geldende richtlijnen voor biologische producten.


Geschilde peen, ook vacuüm verpakt verkrijgbaar, gesneden peen

Bioorganic Holland BV in Breda en Bioorganic SpA , met verkoopkantoren in Noord-, en Zuid-Italië (te weten Catania en Cesena), zijn gespecialiseerde handelsbedrijven in biologisch gecertificeerde groente en fruit in vers tot voorbewerkt product (voor industriële verwerking en snijderijen).

Beide bedrijven bieden een volledig assortiment verse biologische agf van bulk tot kleinverpakt. Bioorganic SpA in Italië biedt bovendien verse biologische citrussappen, citrusconcentraten, aroma’s en IQF-diepvriesproducten aan.

"Onze klanten ontvangen hun producten, zoveel mogelijk, rechtstreeks van de telers waarbij Bioorganic zorg draagt voor het hele voortraject. Denk hierbij aan het vastleggen, plannen, keuren (door eigen gespecialiseerde medewerkers) en het transporteren van de producten. Hierbij hoort uiteraard dat de klant vooraf alle benodigde informatie, waaronder certificaten en documenten, ter beschikking heeft", aldus Peter Daniels van Bioorganic Holland.

Voor de Europese markt leveren beide bedrijven geheel zelfstandig aan klanten in de retail, groothandel, verwerkende industrie en pakstations. De belangrijkste voordelen van deze structuur zijn:
  • ÉÉN werkwijze, ÉÉN service , onafhankelijk van de herkomst van het product.
  • Klanten kunnen rechtstreeks in Nederland of Italië bestellen. 
  • Langere beschikbaarheid en grotere leverzekerheid van een product

Contact:
Bioorganic Holland B.V.
Peter Daniels
Tel: 076-5220922
www.bioorganic.nl

Bioorganic SpA Italië
Rob Grabert
Tel: 0039-3357605380
www.bioorganic.it