Stichting De Èchte Groenteman lanceert nieuw logo

Stichting De Èchte Groenteman lanceert een nieuw logo: de lachende tomaat met de koksmuts. "Dit nieuwe logo staat voor 'de kokende groenteman'. Want... de moderne groenteman doet tegenwoordig zoveel meer", aldus de Stichting. "De laatste tijd is het wat stil geweest uit deze hoek… Maar dat verandert nu! In de tweede helft van 2018 geeft Stichting De Èchte Groenteman een kijkje in de activiteiten voor de aangesloten ondernemers en voor de consument."

In Stichting De Èchte Groenteman bundelen de aangesloten ondernemers de krachten op diverse gebieden. Denk hierbij aan kennisdeling, productontwikkeling, inkoopvoordelen, marketingtools, maar ook een groot en divers netwerk. Daarnaast is Stichting De Èchte Groenteman een zelfstandige stichting en dus groothandel onafhankelijk.

Activiteiten voor de leden en consumentenacties
"Komend half jaar staan er diverse activiteiten voor de leden op de kalender. Ten eerste vindt er een bedrijfsbezoek plaats bij een toonaangevende groenteman in Noord-Nederland. Ten tweede wordt er een kookdemo over herfstmaaltijden gegeven. Ten slotte zullen de ondernemers hun kennis bundelen om de 'lekkerste zuurkoolschotel' en de 'lekkerste ovenschotel' van Nederland te ontwikkelen.De consument zal worden verrast met leuke acties en vernieuwende producten. Zonder al teveel te verklappen; er komt een notitieblokje met mooie herfstaanbiedingen aan. Daarnaast komen de populaire soepkommen terug en is er een unieke eindejaar giveaway!Het laatste nieuws op social mediaOp de Facebookpagina van De Èchte Groenteman wordt wekelijks nieuws vanuit de Stichting geplaatst. Zo blijven ondernemers in de branche en de consument continu op de hoogte."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.