Panalpina vergroot raad van bestuur

Panalpina heeft aangekondigd z'n raad van bestuur te vergroten voor drie van zijn kernproducten: luchtvracht, zeevracht en logistiek.

De Zwitser Lucas Kuehner (46) wordt vanaf 1 januari 2019 vicevoorzitter luchtvracht. Hij werkt sinds 2000 bij Panalpina en heeft functies in Zwitserland en de VS bekleed. Hij was sinds 2012 algemeen directeur luchtvracht en lid van de raad van bestuur.

De Deen Peder Winther (55), een nieuwkomer bij Panalpina, wordt vicevoorzitter zeevracht. Hij begint bij Panalpina op 1 februari 2019. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring in de vracht- en transportsector. Winther heeft bij Kuehne + Nagel gewerkt als voorzitter en regionaal manager voor West-Europa. Daryl Rigdway blijft tot begin 2019 hoofd zeevracht. Zijn toekomstige rol binnen het bedrijf wordt later bekend gemaakt.

Lucas Kuehner (links) en Peder Winther (rechts)

Stefan Karlen: "We hebben contractlogistiek succesvol veranderd en Logistics Manufacturing Services (LMS) ge├»ntroduceerd om Panalpina onderscheidend te maken. Onze focus ligt nu op Logistiek en Productie om hiervan op de lange termijn een derde sterk product te maken. We ontwikkelen momenteel de strategische groei en positionering van dit deel van het bedrijf."

Voor meer informatie;
Sandro Hofer
The Panalpina Group
Tel: +41 61 226 11 66
www.panalpina.com/

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.