Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Amerikaanse bladgroententeler breidt bio-assortiment uit

WP Rawl, een Amerikaans bedrijft dat bladgroenten teelt, verwerkt en exporteert, heeft zijn aanbod uitgebreid onder het in 2013 geïntroduceerde Nature's Greens Organic-label.

Het bedrijf zei dat het nieuwe aanbod een reactie is op de toenemende vraag van consumenten en retailers naar niet alleen meer biologische producten, maar ook naar handige verpakkingsformaten die minder afval opleveren voor de consument. De nieuwe verpakkingen bevatten bijna 150 gram gesneden en drievoudig gewassen biologische Toscaanse boerenkool en biologische snijkool.


"We zijn ons blijven richten op de strategische groei van onze biologische handel", zegt Ashley Rawl, vicepresident sales, marketing en productontwikkeling. "We hebben ons erop toegelegd om onze biologische teelt te bevorderen - door het areaal te vergroten, biologische teeltgebieden uit te breiden en door nieuwe producten te lanceren. We zijn verheugd om deze nieuwe producten op de markt te brengen en we kijken uit naar verder uitbreiding in de nabije toekomst."

De nieuwe items zullen voor het eerst getoond worden op de stand van WP Rawl op de Southern Innovations Organic en Food Service Expo Southeast Produce Council (stand # 518).

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven