Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jaguar en Hoogvliet introduceren pakket 'Alleen Even Intrekken'

Pakket van fruit om fruitwater te maken

Jaguar TFC en Hoogvliet introduceren vanaf 5 september een nieuw concept: Alleen Even Intrekken. Een makkelijk vooraf samengesteld pakket van fruit om fruitwater te maken.
 
De verschillende pakketten bestaan uit diverse soorten fruit en kruiden om de consument gemakkelijk een gevarieerde keuze aan te bieden. Het fruit hoeft alleen nog maar toegevoegd te worden aan het water en even in te trekken. Alleen Even Intrekken is een van de concepten in een hele Alleen Even - reeks, die staat voor gemak en variatie.


 
Jaguar TFC introduceerde het concept bij Hoogvliet op basis van een trendonderzoek. Steeds meer mensen zijn op zoek naar gezonde en gevarieerde keuzes, maar hebben te weinig tijd om hier invulling aan te geven. Het idee voor dit specifieke concept is ontstaan doordat water drinken snel 'saai' wordt gevonden. Denk maar aan thee. We voegen allerlei smaakjes toe aan ons warme water. Dit fruitwater pakket biedt de consument de mogelijkheid om smaak toe te voegen aan hun koude water zonder lang na te moeten denken over het zoeken van de juiste combinaties fruit.
 
Het pakket ligt vanaf september in 50 Hoogvliet supermarkten. Hoogvliet zoekt altijd naar nieuwe manieren om haar klant te voorzien van gemak en verrassende, gezonde producten. Alleen Even Intrekken past prima binnen dit streven.
 
Publicatiedatum: