Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Keukens gebruiken zoete aardappel

Nieuw: groentenbrood

Het wordt gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Een nieuw brood bestaande uit enkel plantaardig meel, waardoor het van nature glutenvrij is, vol groenten, voedzaam en heerlijk. Het biedt een langverwacht basisproduct dat laag aan koolhydraten is en veel proteïnen bevat.
 
Echtpaar Jon en Kelly Barfoot bedacht het in 2017. Groentenbrood werd gemaakt als gezond en lekker item voor hun wekelijkse bezorgdienst. Ze zagen een piek in de vraag naar het brood en met de veranderende Britse wens voor broodalternatieven dachten ze hun groentenbrood verder uit.
 
Nu meer mensen bewust op zoek zijn naar gezondere en ambachtelijke voeding vult het groentenbrood een gat in de markt.
 
 
Het veelzijdige brood is prima geschikt voor mensen die milieubewust kopen. Door de plantaardige ingrediënten is het brood vrij van dierlijke producten. En dat niet alleen, de overgebleven schillen worden gebruikt om energie mee op te wekken. De verse zoete aardappel wordt direct betrokken van het Ethical Trade Initiative (ETI), een gemeenschapsbedrijf in Senegal.
 
Publicatiedatum: