Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Harold Schuurmans, Westland Mushrooms:

"”Deze zomer blijft vraag naar paddenstoelen op peil"

Tholen - Tijdens de zomermaanden is er over het algemeen minder vraag naar paddenstoelen. Deze zomer blijft de vraag echter op peil, vertelt Harold Schuurmans, manager Westland Mushrooms. "De vraag loopt aardig door. We merken dat onze klanten het standaard in hun pakket willen houden. Er is wel minder vraag, maar andere jaren zagen we dat de vraag helemaal wegviel. Dat is nu niet het geval."



Wat Westland Mushrooms ook aangenaam verraste, is de aantrekkende vraag naar biologische producten. "We zijn sinds kort SKAL gecertificeerd. Klanten die bij ons biologische paddenstoelen afnemen, vragen ons steeds vaker ook om andere biologische producten te leveren. We kunnen hen voorzien van een breed pakket biologische AGF-producten van avocado's tot paprika's."



Door de groeiende vraag is er geïnvesteerd in het wagenpark, dat sinds vandaag is verdubbeld. "Er is meer capaciteit nodig om de bestellingen zo snel mogelijk bij de klant te brengen. We hebben bewust gekozen voor wederom een Mercedes Sprinter vanwege z'n betrouwbaarheid en flexibele inzet. De auto is voorzien van de modernste noviteiten en heeft een geautomatiseerde rollerbaan in de laadbak en is uiteraard voorzien van koeling. Op deze manier kunnen we de groeiende klantenkring op tijd blijven voorzien van de orders. We zijn erg trots op deze nieuwe bedrijfswagen en de chauffeur zit de hele dag met een glimlach achter het stuur", besluit Harold.

Voor meer informatie
Westland Mushrooms
Harold Schuurmans
Jogchem van der Houtweg 12a
2678AG De Lier
T: (+31) 0174 24 03 34
D: (+31) 0174 24 40 31
M: (+31) 06 18 80 54 31