Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nicole Visbeen nieuwe Managing Director DailyFresh Logistics

DailyFresh Logistics heeft per mei 2018 Nicole Visbeen benoemd tot Managing Director. Nicole kent alle ins en outs van logistiek binnen de AGF-branche. De laatste jaren was Nicole al commercieel eindverantwoordelijk voor DailyFresh. Nicoles ervaring en expertise maken de benoeming tot MD een logische stap voor zowel haar als het bedrijf. De aandeelhouders van DailyFresh Logistics, Visbeen en Post-Kogeko, zijn verheugd met Nicoles benoeming tot MD.



Nicole zal zich samen met haar team blijven richten op het bieden van snelle en efficiƫnte logistieke oplossingen binnen de diverse versketens. Daarnaast zal DailyFresh zich de komende jaren verder gaan richten op de aanstaande Brexit en de invloed die deze gebeurtenis gaat hebben op de werkwijze van DailyFresh, zodat DailyFresh ook na Brexit haar klanten kan blijven voorzien van snelle en efficiƫnte logistieke oplossingen. In het kader van Brexit organiseert DailyFresh op 19 juni a.s. een Brexit-bijeenkomst in WHC Naaldwijk, in samenwerking met TLN en Rabobank.

Voor meer informatie:
DailyFresh Logistics
T +31 (0)884 28 66 90
F +31 (0)884 28 66 99

Publicatiedatum: