meer dan 3.500 bezoekers

Jac van den Oord Potatoes luistert eeuwfeest op met Open DagTholen - Jac van den Oord Potatoes uit Ammerzoden viert dit jaar haar eeuwfeest en dat wordt opgeluisterd met tal van festiviteiten. Op Tweede Pinksterdag vond de open dag plaats. Deze dag was onderdeel van Beleef de Boerderij Bommelwaard, die wordt georganiseerd door stichting de Carpreton. Zo was er op een beperkte afstand van elkaar een melkveehouderij, ijsboerderij, varkensboerderij, champignonkwekerij met kinderspeelparadijs en een kinderopvang bij de boer open.


Leon van den Oord te midden van de Aardappelmeisjes op de Open Dag

Bij Jac van den Oord werden de bezoekers aan de hand van de vlogs van de Aardappelmeisjes Brit en Lynn rond geleid door alle stappen die de aardappel door het bedrijf doormaakt, zoals onder meer het keuren, bewaren, wassen, sorteren en verpakken van de aardappelen. De medewerkers verzorgden de hele dag live demonstraties. Natuurlijk was ook het assortiment uitgestald met de vele verpakkingen en bijzondere aardappelsoorten die dit bedrijf voor de aardappelmarkt produceert.'De kinderen konden zich vermaken op het kidsplein en natuurlijk konden de vele honderden bezoekers ook tal van aardappelgerechtjes proeven tegen een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan, 1.500 euro, wordt verdeeld over de twee goede doelen: Tandem Team El ToRo en Dream4Kids.


Directeur Leon van den Oord blikt terug op een geweldige open dag. "In totaal hebben we meer dan 3.500 bezoekers mogen ontvangen van 10 tot 17 uur. Mooi is om te zien hoe verwonderd de mensen uiteindelijk waren als ze het bedrijf weer verlaten. Veel gehoorde reactie was dat men niet gedacht had dat er nog zoveel te doen was rondom de aardappel. Ik ben trots op mijn mensen die dit mee mogelijk hebben gemaakt. We mochten vele bezoekers ons bedrijf, onze aardappelen en daarmee onze passie laten zien!"


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven