Geert Peeters aangesteld als CFO Greenyard

Greenyard kondigt aan dat Geert Peeters het bedrijf vanaf september 2018 zal vervoegen als Chief Financial Officer. Geert Peeters zal COO Carl Peeters opvolgen in deze rol, die naast de rol van COO ook de rol van CFO waarnam sinds begin dit jaar. Hij zal ook deel uitmaken van Greenyard's Leadership Team en zal rechtstreeks rapporteren aan CEO Hein Deprez en COO Carl Peeters.

Geert Peeters heeft een uitgebreide ervaring in finance waaronder fusies en overnames, financieringen en transformaties. Van opleiding is Geert handelsingenieur. Hij volgde ook het advanced management programma bij Vlerick en behaalde een Chartered Financial Analyst-certificaat. Hij startte als management consultant bij PwC en adviseerde internationale bedrijven over bedrijfsprocessen, rapportering en systemen. Vervolgens werkte Geert als senior manager bij PwC, later bij Deloitte, in Corporate Finance & Recovery, waar hij heel wat overnames en reorganisaties
begeleidde. In 2005 ging hij aan de slag bij SUEZ, en promoveerde hij tot Controlling Manager en later tot Finance Director Belux. Vervolgens werd hij in 2012 CFO van de Metallo Group waar hij ook bestuurder is. De finance transformatie die hij daar samen met zijn team realiseerde werd in2017 bekroond met de 'Best finance team' award voor grote ondernemingen. Daarnaast zetelt Geert ook in de adviesraad van de Cronos groep.

Geert Peeters: "Ik kijk er enorm naar uit om in een dynamische, internationale groep als Greenyard mee te mogen bouwen aan een wereld met meer groenten en fruit na de voorbije jaren samen met mijn collega's en team bij de Metallo groep een mooi multi-metal recyclageverhaal te hebben mogen neerzetten."

Ook CEO Hein Deprez en COO Carl Peeters zijn zeer tevreden dat Geert Peeters Greenyard vervoegt als CFO: "Met Geert brengen we een rijke ervaring aan boord op het vlak van financiële processen en M&A. Wij zijn ervan overtuigd dat Geert een belangrijke versterking zal zijn voor het Greenyard Leadership Team. Samen met hem zullen we aan de winstgevende groei van het bedrijf werken."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven