Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volgend jaar 1.700 zonnepanelen op dak Euro West

Euro West, groothandel in groenten en fruit met een grote gespecialiseerde verpakkingsafdeling, gevestigd op het ABC Bedrijventerrein in Poeldijk - heeft een grote stap gezet richting een duurzame toekomst. De ondertekening van een overeenkomst met Wattco.nl - gevestigd in Maasdijk - is een eerste stap richting zelfvoorziening van energie via plaatsing van zonnepanelen.


Van links naar rechts: vader Gerard en zoon Willem van Mierlo van Wattco.nl en zoon Marco met vader Piet Vijverberg van Euro West.

De ondertekening van de overeenkomst vond vrijdag 20 april plaats bij Euro West in Poeldijk en dit was een bijzondere gelegenheid. Beide partijen werden namelijk vertegenwoordigd door vader en zoon: Piet en Marco Vijverberg namens Euro West en Gerard en Willem van Mierlo namens Wattco.nl. Het opwekken van duurzame energie door middel van zonnepanelen past perfect in het beleid van Euro West.

De zonnepanelen zullen in 2019 worden geplaatst door Wattco.nl. Er zal een compleet zonnepanelen systeem op het dak van Euro West worden geplaatst, bestaande uit circa 1700 zonnepanelen. Naast het duurzame karakter van deze investering, verwacht Euro West hiermee uiteraard een goede besparing te realiseren op de energienota.
 
Publicatiedatum: