"Vijfde vrachtwagen is besteld"

Gebr. Opstal Transport betrekt pand op veilingterrein Bleiswijk

Tholen - Vorig jaar ging Gebr. Opstal Transport bij wijze van grap van start. John Opstal werkte al jaren op de planning, zijn broer was actief als chauffeur en zo was het ABC-tje snel gemaakt. Inmiddels hebben de transportactiviteiten serieuze vormen aangenomen. Over vijf weken wordt de vijfde auto verwacht en volgende week maandag neemt het bedrijf haar intrek in een pand op het Bleiswijkse veilingterrein."We waren in eerste instantie van plan om zelf een nieuw pand te bouwen, maar toen we hoorden dat dit pand op het Bleiswijkse veilingterrein vrijkwam, hebben we deze kans met beide handen aangegrepen", vertelt John. Het pand heeft naast kantoorruimte en twee laaddocks een loods van 300 m2 en hierin willen we ook een koelcel gaan installeren, zodat we als toegevoegde waarde ook producten voor onze klanten kunnen opslaan en crossdocken."

"Dat het zo snel zou gaan, hadden we niet verwacht. We hebben het echt megadruk en de auto's rijden vaak 24 uur per dag", vertelt John. Het overgrote deel van het transport bestaat uit groenten en fruit. "We rijden veel van en naar Frankrijk, België en verder doen we binnen Nederland veel transport van reefercontainers. Maar we pakken alles aan", vertelt de transporteur.Als de groei in dit tempo doorzet, zal het wagenpark snel uit dubbele cijfers bestaan, maar dat is volgens John geen doel op zich. "We willen vooral een gedegen transporteur zijn voor onze klanten en waarmaken wat we zeggen. Dat heeft het afgelopen jaar geresulteerd in groei. Naast mijn twee broers die elke dag op de auto zitten, hebben we inmiddels vier man in loondienst. Als je miljonair wilt worden, moet je niet in het transport gaan, maar gelukkig kunnen we een goede boterham verdienen met dank aan onze klanten die goed en op tijd betalen."

Voor meer informatie:
John Opstal
Gebr. Opstal Transport
Klappolder 121 (gebouw K)
2665 LP Bleiswijk
Mob: +31 (0)6 1212 8060
info@gebr-opstaltransporten.nl
www.gebr-opstaltransporten.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.