Special Logistiek op AGF.nl

Van 15 februari tot eind maart hebben we een Special Logistiek op AGF.nl. De Nederlandse transportsector profiteert ook van de aantrekkende economie. Groot zorgpunt blijft echter het prijsniveau. In de sterk concurrerende markt zijn specialisatie en kwaliteit belangrijk om onderscheidend te blijven. Kosten zijn maar al te vaak de doorslaggevende factor. Verladers stellen steeds hogere eisen en kijken binnen de randvoorwaarden meestal als eerste naar de prijs. Daarna komen pas andere elementen zoals kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid.
De marktomstandigheden van de afgelopen jaren vergroten de onderlinge financiële verschillen in de transport- en logistieke sector. Schaalvergroting en schaalverkleining komen tegelijkertijd voor.

Promoten
Er zijn mooie mogelijkheden om je eigen bedrijf te promoten t/m eind maart. Dit kan met behulp van een banner binnen de Special Logistiek op zowel de dagelijkse nieuwsbrief van AGF.nl als de website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar redactie@agf.nl

Bijdrage
Wil je een bijdrage leveren aan deze Special? Als je als logistiek bedrijf een nieuwtje hebt of een ontwikkeling ziet in de sector, stuur dan een persbericht naar redactie@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.