VLAM komt met 29 Belgische leveranciers naar Fruit Logistica

29 leveranciers van Belgische aardappelen, fruit, groenten en fruitbomen verwelkomen u in Berlijn op de VLAM-standen tijdens Fruit Logistica. Samen met de aanwezige federaties en veilingen presenteren ze een breed gamma producten van topkwaliteit aan de bezoekers. Met onder meer rode peren, zoete aardappelen en een ruim aanbod wintertomaten spelen de Belgische bedrijven in op de nieuwe marktvragen. Ontmoet hen in hal 6.2 op standen B-03, B-04, B-05, B-06 en B-07.

Als standhouder van het eerste uur is VLAM dit jaar in Berlijn opnieuw aanwezig met een ruime deelname van 29 exposanten. Onder de koepel van de VLAM-standen kunnen bezoekers leveranciers ontmoeten van verse groenten & fruit, aardappelen en fruitbomen.

Verse groenten en fruit
De 17 aanwezige bedrijven staan in hal 6.2 op standen B-03, B-05 en B-06: Bel'Export, Boussier / Belfrutex, Calsa/ Weiss, DBS / DBS Agro, De Plecker – Lauwers, Demargro, Devos Group, Dries Sebrechts Fruit (DSF), Frans Michiels Belgium (FMB), Gemex, Nicolaï Fruit, Orca, REO Veiling, Rotom, Vanco Belgium, Vergro en Wouters Fruithandel.

Aardappelen
Zeven leveranciers van aardappelen kijken ernaar uit om hun klanten te ontmoeten in Berlijn in hal 6.2 op stand B-07: Bart's Potato Company, Binst Breeding & Selection, Dauchy, De Aardappelhoeve, Pomuni, RTL Patat en Warnez.

Fruitbomen
Ook vijf producenten van fruitbomen zijn aanwezig op de VLAM-stand in hal 6.2, nummer B-04 om hun producten te presenteren aan een international publiek: ABCz Group, Benelux Fruit Service, Carolus, Depa Fruit en Zouk.

VLAM trakteert op Conference-hapjes
Een deel van de VLAM-stand is helemaal ingekleed in de campagne voor Conference-peren, die inmiddels zijn zevende jaar ingaat. Omdat zelf proeven de beste manier is om overtuigd te worden van de smaak van de Conference, stuurt VLAM twee promotiedames op pad om bezoekers te trakteren op hapjes met Conference. Een wandelende Conference-peer zal alvast erg opvallen bij de beursbezoekers en hen uitnodigen om de Conference te proeven.Voor meer informatie:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven