Nieuw QR-patroon minimaliseert uitvaltijd traysealers

Tijdens de vakbeurs Fruit Logistica zal fabrikant Proseal een nieuw Quick Release (QR) Cartridge Tool presenteren, dat producenten kan helpen om de uitvaltijd van traysealers te minimaliseren. Daarnaast zal het bedrijf de nieuwste modellen uit haar serie traysealers tentoonstellen waarmee fruittelers hun kwaliteit en doorvoer kunnen maximaliseren en kunnen besparen op de kosten. 


Het Proseal QR Cartridge Tool zorgt ervoor dat in geval van problemen ieder hulpstuk snel en eenvoudig kan worden verwijderd en vervangen. Alle onderdelen die aandacht vereisen bevinden zich in het patroon, zodat reparaties en aanpassingen uitgevoerd kunnen worden terwijl de traysealer in werking blijft. Hierdoor wordt de uitvaltijd geminimaliseerd en blijft de doorvoer op peil.

De QR Cartridge sluit aan op Proseals bestaande QR Conveyors die een modulair ontwerp hebben wat het mogelijk maakt om individuele onderdelen van de toe- en uitvoerbanden te verwijderen voor onderhoud of reiniging. 

Dankzij hun flexibiliteit beantwoorden de traysealers van Proseal aan verschillende productie-eisen en dit zal gedemonstreerd worden aan de hand van de twee tentoongestelde modellen. Zowel de GT0S en de GT4S hebben een compact, ruimtebesparend ontwerp en garanderen een hoge doorvoersnelheid en snelle wisseling van instrumenten. De GT0S is in staat om 80 gasverpakkingen per minuut te sealen, terwijl de GT4S tot wel 210 verpakkingen per minuut kan verwerken. 

De machines uit de S-serie zijn ontwikkeld voor gebruikers die uniforme verpakkingseisen hebben en zijn geschikt voor vacu├╝m- en gasverpakkingen en krimpsealen. Voor bedrijven die regelmatig switchen tussen meerdere verpakkingstypes zijn er de modellen uit de E-serie die meer sealing-opties te bieden hebben. 

De machines zijn solide, voldoen aan de hygi├źnestandaarden binnen de voedselindustrie en kunnen onder hoge druk worden gereinigd. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel geeft stapsgewijs instructies, statusupdates en foutmeldingen.Voor meer informatie:
Proseal UK Ltd
Hall 7.1a, Stand B-04
Tel: +44 (0) 1625 856600

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven