FreshCabinet wordt deze week geïntroduceerd op Horecava

Foodnoviteit FreshCabinet beleefde onlangs zijn intrede op de Dutch Design Week. In deze kast groeien planten en kruiden en zijn daar ook langer vers te houden. De FreshCabinet werd recentelijk door Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) verkozen tot meest kansrijke innovatie. Vanaf 8 januari 2018 is de FreshCabinet te zien op de Horecava 2018.
 
Plug & play, energiezuinig en voorzien van slimme verlichting: de FreshCabinet is een innovatie die niet mag ontbreken in de professionele keuken. De kast biedt een omgeving voor volgroeide planten, die daarin langer kunnen leven en voor jonge planten, die daarin optimaal tot volle wasdom kunnen komen. 
 
Langer houdbaar 
Dankzij de automatische licht- en waterdosering blijven kruiden en planten minimaal 8 dagen vers in de FreshCabinet. De slimme verlichting optimaliseert de omstandigheden in de kast voor een verbeterde houdbaarheid. Het automatisch navulbaar irrigatiesysteem regelt de ideale hydratatie.
 
Optimale groei 
Daarnaast is de FreshCabinet ontworpen om jonge planten te laten groeien. Nieuwe stekjes ontwikkelen zich dankzij het speciale tuinbouwverlichtingssysteem onder optimale omstandigheden tot volgroeide kruiden en planten. 
 
Plantjes thuisbezorgd 
Wanneer de planten en kruiden aan vervanging toe zijn, worden er nieuwe bezorgd. FreshCabinet is namelijk meer dan alleen de technische hardware. Er is keuze uit verschillende abonnementsvormen, die de garantie bieden dat het gewenste assortiment aan verse planten en kruiden altijd in de keuken aanwezig is. Chefs kunnen kiezen uit bijna 30 kruiden en 6 slasoorten. De FreshCabinet biedt 9 posities die men kan vullen met verschillende gewassen. 
 
De FreshCabinet richt zich op professioneel gebruik in restaurants en hotels, maar zeker ook op huishoudelijk gebruik. Nu de ontwikkelfase is voltooid, beleeft de innovatie zijn officiële marktintroductie op de Horecava 2018, 8 t/m 11 januari in de RAI in Amsterdam. 

Voor meer informatie: www.freshcabinet.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven