Fresh Pack Logistics van start in Barendrecht

Per 1 januari 2018 start Fresh Pack Logistics B.V. haar activiteiten in het voormalig Olympic Fruit pand op het Handelscentrum ZHZ 40B te Barendrecht. Fresh Pack Logistics B.V. zal zich richten op het aanbieden van logistieke diensten in koeling, in- en uitslag en cross docking van AGF. Douaneafhandeling en transito activiteiten behoren eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast zal Fresh Pack Logistics B.V. met een professioneel pakbedrijf waarde toevoegen bij het sorteren en kleinverpakken van AGF producten.

 

In totaal heeft Fresh Pack Logistics B.V. 10.600 vierkante meter distributiecentrum tot haar beschikking. Er is ruimte voor de opslag van 6.500 pallets in verschillende temperatuurzones. Alle faciliteiten zijn volledig HACCP, BRC/IFS gecertificeerd.
De operationele directie van Fresh Pack Logistics B.V. wordt gevormd door Erik Boer die met veel ervaring in de sector deze uitdaging met enthousiasme aangaat. Naast het bieden van service aan de Olympic Food Group bedrijven biedt Fresh Pack Logistics B.V. de mogelijkheid om onafhankelijk voor derden te werken.

Olympic Fruit B.V. heeft na een strategische heroriƫntatie besloten haar operationele activiteiten te herstructureren. Alle logistieke en in- en ompak activiteiten zullen met ingang van 1 januari worden verzorgd door Fresh Pack Logistics B.V.. Olympic Fruit B.V. zal zich door deze wijziging beter kunnen concentreren op haar groeiambities via de uitbouw van haar sourcing- en klantposities.

Voor meer informatie:

e.boer@freshpacklogistics.com
+31 (0)6 531 174 55


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven