Jac van den Oord Potatoes viert eeuwfeest met vlogcampagne

‘De 100 van Jac’


Komend jaar viert aardappelgroothandel Jac van den Oord Potatoes uit Ammerzoden haar 100-jarig bestaan. Een standaard oplossing is aan directeur Leon van den Oord niet besteed, dus hij heeft voor het eeuwfeest naast tal van activiteiten gedurende het jaar, gekozen voor een spraakmakende vlogcampagne op AGF.nl onder het motto 'de 100 van Jac'.

Wekelijks zullen Britt en Lynn verslag doen van het reilen en zeilen binnen het aardappelbedrijf, maar ook op een luchtige manier de mogelijkheden van de pieper presenteren. "Ik heb deze dames gevraagd of ze 100 vlogs kunnen maken en ze gaan graag de uitdaging aan. Ik weet volgens mij nog niet waar ik aan begonnen ben", vertelt de aardappelhandelaar.

Begin december zijn de eerste opnames geweest en Leon ziet uit naar de reacties. "We hebben het ons zelf met 100 filmpjes natuurlijk niet gemakkelijk gemaakt, maar het gaat echt leuk worden. Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, maar we willen op een luchtige manier onze bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen. We gaan kijken en eten bij de klanten waar onze aardappelen terecht komen en daarnaast willen we de aardappel de aandacht geven, die het verdient." 

De dames mogen zelf ook aan de bak. Zo zullen ze onder meer zelf aardappelen gaan poten en gaan ze bij hun oma's langs wie het snelste aardappelen kan schillen en het lekkerste aardappelgerecht op tafel zet. Dit wordt omlijst met allemaal aardappeltrucjes en feitjes. "Het moet luchtig en gezellig worden en dat in een aantal hele korte filmpjes. Deze zijn vanaf 9 januari 2018 elke dinsdag en vrijdag op AGF.nl te zien!"Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven