Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aviko toont interesse voor gebruik van online marktplaats INS

Producent van aardappelproducten Aviko heeft een intentieovereenkomst getekend om zich aan te sluiten bij het platform INS, de online marktplaats waar producenten hun producten direct aan consumenten kunnen aanbieden. INS Ecosystem heeft het doel om producenten rechtstreeks met consumenten in contact te brengen om op die manier voedingsproducten betere betaalbaar te maken voor consumenten. 

Consument
INS ecosystem biedt producenten de mogelijkheid om producten rechtstreeks aan de consument te verkopen. Het bedrijf krijgt daarbij ook feedback van klanten en heeft mogelijkheden om trouwe klanten te belonen. INS ontvangt veel steun voor het initiatief vanuit voedingsfabrikanten. Grote producenten uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Braziliƫ, Italiƫ, Rusland en andere landen hebben hun interesse getoond. Het platform werd ontwikkeld door de makers van Instamart, de grootste online aanbieder van levensmiddelen in Rusland.

Bron: INS Ecosystem/Food Hollland
Publicatiedatum: