Duitse brancheorganisaties: een bron van informatie

Heeft u interesse in exporteren naar Duitsland? Ook Duitse brancheorganisaties kunnen u daarbij helpen. Zij bieden vaak een schat aan waardevolle informatie over specifieke thema's, marktontwikkelingen en interessante partijen, waardoor u gemakkelijker en sneller mogelijke zakenpartners kunt vinden.

De Duitse markt is met ruim 80 miljoen consumenten de grootste van Europa. Daarbij komt dat volgens economen de Duitse economie ook in 2018 en 2019 met 1,5 tot 2% per jaar groeit. Het is daarom begrijpelijk dat menig ondernemer kansen ziet op de Duitse markt. Om u te oriƫnteren op de Duitse markt, is een bezoek aan een beurs een heel goed middel. Duitsland is een beurzenland bij uitstek met grote, veelzijdige en vaak internationale vakbeurzen. Ze bieden een goed overzicht over de markt, trends en ontwikkelingen en zijn vaak een uitstekend platform om zakenpartners te leren kennen.

Brede waaier aan brancheorganisaties
Een andere informatiebron zijn de Duitse brancheorganisaties. U vindt op hun websites vaak interessante info over marktontwikkelingen, specifieke branchethema's en relevante evenementen en beurzen. Vaak ook per deelstaat.

Zie de website van Agroberichten Buitenland voor een overzicht van Duitse brancheorganisaties.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven