Meer Evelina-appelen geoogst

Voor de gehele Duitse fruitbranche ligt er een spannend en vermoeiend jaar achter de rug. Ondanks de sterke vorst en de extreem wisselende weersomstandigheden staat de Evelina-appel in Duitsland sterk voor het nieuwe seizoen. Met een oogst van 6.700 ton lag de oogst dit jaar zelfs iets hoger dan vorig jaar. Reden genoeg om ook in afzetseizoen 2017/2018 weer zelfbewust en met verrassende acties naar buiten te treden.

Evelina goes Hollywood: Elyas M'Bareks nieuwe film 'Dieses bescheuerte Herz'
Evelina biedt de consumenten steeds weer spannende acties aan de point of sale. Tot januari 2018 zal reclame voor de Duitse film 'Dieses bescheuerte Herz' de schaaltjes met zes Evelina-appelen versieren. Broederlijke verantwoordelijkheid, een grote portie gevoel en puur levensgenot staan centraal in deze romanverfilming.Met een spel verloot Evelina per direct exclusief een privé bioscoopvoorstelling voor de winnaar en 99 van zijn/haar vrienden in de gewenste bioscoop. Men kan deelnemen via het actie-etiket op de appelschaaltjes en op www.evelina-deutschland.de.

Evelina brengt vers fruit in het klaslokaal
Net als in de voorgaande jaren richt de Duitse clubappel zich ook dit jaar weer tot de sterren van morgen. De jongere generatie voorlichten en in beweging brengen, is voor de hoofden achter de Evelina-appel bijzonder belangrijk. Dit seizoen gaat men daarom direct naar de scholen met de appel, direct naar de kinderen. Daar worden dan vragen beantwoord zoals 'Zijn appelen wel cool?' en 'Is een appel eigenlijk echt zo gezond als mijn ouders altijd tegen mij zeggen?'. Op speelse wijze wordt de kringloop van een appel uitgelegd en allerlei wetenswaardigheden worden met de scholieren doorgenomen. Tot sloten mogen ze zelf oogsten en verpakken.

Voor verdere informatie:
Evelina Deutschland GmbH
E-mail: post@evelina-deuschland.de
www.evelina-deutschland.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven