Pink Lady-appelen aangekleed voor kerst-actie

Pink Lady heeft, in samenwerking met Tesco en Amazon Fresh, een reeks aanbiedingen en acties aangekondigd om het jaar met een knaller af te sluiten. Dit alles zal precies op het moment gebeuren dat de oogst van het noordelijk halfrond bij de Britse retailers terechtkomt.

In elk Pink Lady-pakket van zes appelen dat in Tesco Express-winkels wordt verkocht zal één 'appelwarmertje' zitten. Deze feestelijke jasjes, met daarop een hartje of een rendier in de kleuren van het merk, zullen vanaf 18 december in de winkels verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt.


Deze reclame-actie volgt op vergelijkbare acties die door dit merk het afgelopen jaar zijn gevoerd. Voor de consument levert dit leuke cadeautjes op, zoals deze 'Apple Cosies' of de milieuvriendelijke Pink Lady-tas.

Pink Lady heeft samen met Amazon Fresh ook een 50%-korting opgezet voor het pakket met zes appelen, die geldt van 20 tot 27 november. De verkoop via Amazon Fresh is een relatief nieuwe stap voor het appelmerk, maar er was een gestage omzetgroei sinds Amazon Fresh in april 2016 van start ging. De service is momenteel beschikbaar in Londen, Surrey, Hampshire, Hertfordshire en Bedfordshire.

Lynn Shaw, marketingmanager bij Pink Lady: "In de aanloop naar de feestdagen en de start van de oogst op het noordelijk halfrond, zijn we blij dat we fans van Pink Lady-appelen deze twee geweldige deals kunnen aanbieden. Onze promoties zijn dit jaar ongelooflijk succesvol geweest en we zijn zeer verheugd dat we voor het eerst deze activiteiten in de Tesco Express-winkels kunnen uitrollen."

Voor meer informatie: www.pinkladyapples.co.uk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven