Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Zespri Red kiwi bij Vroegop-Windig

Vanochtend zijn de klanten van Vroegop-Windig op de Amsterdamse groothandelsmarkt verrast met een nieuwe Zespri kiwi: de Zespri Red. Momenteel is de beschikbaarheid hiervan nog zeer gering. Vroegop-Windig, de Zespri partner uit Amsterdam, heeft de mogelijkheid gekregen om haar klanten kennis te laten maken met dit nieuwe product. 



Xander Rodenburg van Vroegop-Windig vertelt; "Klanten reageren zeer enthousiast! Vanochtend waren de eerste reacties op de Zespri Red erg goed. Een aantal reacties van klanten: "Wat een heerlijk zoete kiwi zonder zuurtje" en "Mooie ontwikkeling, dat er een nieuw soort kiwi is". Xander hoopt dat de rode kiwi zich verder ontwikkeld en uiteindelijk net zo'n groot succes als de SunGold zal zijn."



De Zespri® Red is momenteel nog zeer beperkt verkrijgbaar bij Vroegop-Windig. Na het weekend ontvangt Vroegop-Windig de 1e auto Europese Zespri Green rechtstreeks vanuit het productiegebied. De Zespri SunGold uit Italië en Frankrijk heeft men sinds begin oktober in de verkoop en Xander hoopt deze beschikbaar te hebben tot het einde van dit jaar. 

Voor meer informatie: 
Vroegop-Windig
Xander Rodenburg
Tel: 020-6061818 
Publicatiedatum: