Vraag naar gemakkelijke maaltijden

Nieuwe lijn kant-en-klare groenten

Geïnspireerd door de vraag van consument naar handigere, gezonde en unieke manieren om verse groentengerechten te serveren, komt Eat Smart, een producent van vers gesneden groenten en salades voor de Verenigde Staten en Canada, op de markt met TimeSavors. Dit is een lijn van verse groentengerechten die snel op tafel kunnen worden gezet.

Het eerste aanbod van de lijn bestaat uit Bloemkool Gratin, Bloemkool Fried Rice en Green Bean Sauté. Deze drie producten maken het nog eenvoudiger voor de consument om groenten voor te bereiden en te genieten van een uitstekende maaltijd."Eat Smart staat bekend om zijn gewassen, kant-en-klare verse groenten, maar de consument is op zoek naar snellere en lekkerdere manieren om ze te bereiden," aldus Anne Byerly, directeur Marketing. "Onze nieuwe TimeSavors-verpakkingen brengen verse groenten naar nieuwe hoogten en bieden een compleet recept dat in slechts vijf minuten kan worden voorbereid."

  • Bloemkool Gratin is een goede vervanging voor macaroni en kaas, waardoor consumenten de smaak proeven van dit zeer populaire gerecht, maar dan in een gezondere versie. Het gerecht bevat een kaassaus en gekruide pankobroodkruimels over verse bloemkoolroosjes. De Bloemkool Gratin TimeSavors-verpakking (400 gram) zal dit najaar beschikbaar zijn in de Verenigde Staten, voor een adviesprijs van 4,99 dollar (4,23 euro). Begin 2018 zal deze beschikbaar zijn in Canada voor 5,99 dollar (5,07 euro).
  • Bloemkool Fried Rice is een lichter, gezonder alternatief voor gefrituurde rijstgerechten. Het gerecht bevat bloemkool en broccoli-rijst, wortelblokjes en bleekselderij en een Aziatische saus. De Bloemkool Fried Rice TimeSavors-verpakking (450 gram) zal dit najaar beschikbaar zijn in de Verenigde Staten, tegen een adviesprijs van 4,99 dollar (4,23 euro). Begin 2018 zal deze beschikbaar zijn in Canada voor 5,99 dollar (5,07 euro).
  • Green Bean Sauté geeft een Aziatische draai aan een klassiek groentengerecht. Vers gesneden sperziebonen worden gesauteerd in een pittige Aziatische saus, en dan gegarneerd met sesamzaadjes. De Green Bean Sauté TimeSavors-kit (450 gram) zal dit najaar beschikbaar zijn in de Verenigde Staten, tegen een adviesprijs van 4,99 dollar (4,23 euro). Begin 2018 zal deze beschikbaar zijn in Canada voor 5,99 dollar (5,07 euro).

Zowel Bloemkool Fried Rice als Bloemkool Gratin dragen het Eat Smart 100% Clean Label: geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of conserveringsmiddelen. De Green Bean Sauté zal volgend jaar het 100% Clean Label krijgen.

Voor meer informatie: eatsmart.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven