Nieuwe lijn mini-avocado's geïntroduceerd

Deze avocado, die tot de familie van de Suavo avocado's behoort, heeft dezelfde romige smaak als Hass avocado's maar zorgt er dankzij zijn kleine formaat voor dat er minder product verspild wordt. Tiny Tim's mini-avocado's zijn afkomstig uit de beste teeltgebieden in Mexico waardoor de consument jaarrond verzekerd is van fruit van de hoogste kwaliteit. 

LGS Specialty Sales (LGS), importeur en leverancier van citrus en avocado's, heeft een nieuwe product aan zijn assortiment toegevoegd. Onder de merknaam Tiny Tim's zullen er vanaf deze maand ook mini-avocado's in het winkelschap liggen.

"Aangezien we altijd proberen in te spelen op de nieuwste markttrends vormen Tiny Tim's mini-avocado's een logische aanvulling op onze productlijn," legt LGS-directeur Luke Sears uit. "We weten dat consumenten op zoek zijn naar gemaksproducten en we bieden hen graag een gezond alternatief dat past bij hun levensstijl. Tiny Tim's avocado's zijn ideaal voor onderweg als éénpersoonportie."Het Tiny Tim's label is vanaf nu ook terug te vinden op de vernieuwde website die tijdens de Fresh Summit van dit jaar werd onthuld. Op de site is informatie over de verschillende productlijnen te vinden, teeltgebieden, duurzaamheid en maatschappelijk ondernemerschap. Daarnaast bevat de website receptideeën en tips voor het bewaren en bereiden van de producten. 

"We zijn er trots op dat we het beste fruit telen en inkopen en onze klanten en handelspartners een kwalitatieve dienstverlening kunnen bieden. We zijn ook trots op het feit dat we een avocadoprogramma hebben dat de groei van de categorie telkens weer weet te overtreffen en we hopen dat dit ook in de toekomst zo zal blijven," aldus Sears. 

Contact: 
Rebekah McMurrain
Tel 718-542-2200

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven