Door to Door Organics wil 100% groei in 2018

Coviran introduceert klantenprogramma in Portugal
De Spaanse coöperatie heeft zijn klantenprogramma Clube Familia geïntroduceerd in zes supermarkten in het noorden van Portugal. Het programma draait onder andere om promotieacties voor merkproducten, social media-campagnes naar de consument toe en specifieke initiatieven voor partners. Consumenten kunnen via Clube Familia online aanbiedingsacties inzien en op locatie hier kortingsbonnen voor uit laten printen. (esmmagazine.com)

Italië: Sogegross investeert €100 mln
De Italiaanse retailer Sogegross gaat in de komende drie jaar €100 miljoen investeren in het eigen netwerk. €30 miljoen hiervan wordt gebruikt voor het vernieuwen van bestaande winkels, terwijl nog eens €30 miljoen wordt gebruikt voor de bouw van een opslagplaats voor versproducten in Genua. De rest wordt gebruikt voor nieuwe vestigingen en overnames. Sogegross wil met 2020 een omzet behalen van meer dan €1 miljard. Naar verwachting zal de onderneming in alle retailkanalen groei zien, waaronder in de ketens Basko (€390 miljoen), Sogegross Cash & Carry (€260 miljoen), Ekom discount (€310 miljoen), Doro en de franchise-vestigingen (€95 miljoen). (esmmagazine.com)

VS: Door to Door Organics wil 100% groei in 2018
De in Colorado gevestigde online supermarkt Door to Door Organics is bezig met de introductie van een nieuw systeem voor thuisbezorging. Hierbij wordt samengewerkt met United Parcel Service (UPS), waarmee vanuit vier distributiecentra bestellingen over de hele regio worden geleverd. De proefperiode met UPS begint aan het einde van dit jaar in het noordoosten van de VS en wordt bij succes in 2018 uitgebreid naar andere Amerikaanse regio's. (supermarketnews.com)

VS: Sterk derde kwartaal voor Sprouts
Sprouts Farmers Market had sterke resultaten in zijn derde kwartaal. De netto omzet in de periode tot 1 oktober kwam neer op $1,2 miljard (€1,03 miljard), oftewel een toename van 16% ten opzichte van 2016. De netto omzet werd gestimuleerd door de groei aan vergelijkende winkelomzet van 4,6%. Ook presteerden nieuw geopende vestigingen goed. (progressivegrocer.com)

VS: Costco heeft 10% meer omzet in oktober
De Amerikaanse retailgroep Costco Wholesale Corporation had in oktober een netto omzet van $10,02 miljard (€8,6 miljard). Jaar op jaar is dat een toename van 10,1%. Het bedrijf zag zijn omzet in alle marktsegmenten toenemen, waaronder bij de Amerikaanse thuismarkt (+7%), Canada (+9%) en internationaal (8.2%). (esmmagazine.com)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven