Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Welke AGF-detaillisten plaatsen zich voor de finaleronde?

De Groot van dommele organiseert ijskartwedstrijd met klanten

De Groot van dommele organiseert voor haar klanten in de detailhandel een 'Challenge on ice'. Op 1, 8 en 15 november vinden de eerste wedstrijden plaats en racen elf vakgenoten over de ijsbaan van Skidome in Rucphen. Dit alles met één doel: de snelste rondetijd neerzetten. Voor woensdag 8 november is nog een startplaats beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Andries van den Bogert.



Voorafgaand aan de race krijgen de deelnemers duidelijke instructies en worden in de pitbar alle voorbereidingen getroffen om in de ijskart te stappen. Hier verzamelen de ijskarters zich ook na afloop van de race, waar de beste coureurs worden beloond voor de geleverde prestatie. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er nog even nagepraat worden over racen, maar natuurlijk ook nog over groenten en fruit.



De vier snelste coureurs gaan zelfs door naar de grote finale waar alle winnaars van de drie voorrondes samenkomen! Deze finale vindt plaats op 17 januari 2018.
Publicatiedatum: