MKB-Claim organiseert bijeenkomst 24 oktober in Amsterdam

Informatiebijeenkomst voor gedupeerde ondernemers van truckkartel

Op dinsdag 24 oktober 2017 organiseert MKB-Claim een informatieavond in Amsterdam voor ondernemers die zijn gedupeerd door het truckkartel. Belangstellenden kunnen gratis de bijeenkomst bijwonen voor informatie en advies. De specialisten van MKB-Claim geven uitleg over de werking van het kartel, welke schade ondernemers hebben geleden en wat ondernemers moeten doen om hun schade vergoed te krijgen. De truckfabrikanten (DAF, Daimler, Iveco, MAN, Renault, Scania en Volvo) vormden tussen 1997 en 2011 een kartel waarin zij onder meer verboden prijsafspraken maakten. Volgens berekeningen van MKB-Claim bedraagt het schadebedrag alleen al voor gedupeerde ondernemers in Noord-Holland circa 200 miljoen euro.

Schade
Claimspecialist mr. Simon Zuurbier: "De schade per truck bedraagt al snel 10.000 euro. Aan de fabrikanten werd een boete van in totaal 3,8 miljard euro opgelegd. Ondernemers krijgen daar niets van, zij moeten zelf actie ondernemen om hun schade vergoed te krijgen." MKB-Claim heeft berekend dat de schade alleen al onder het MKB in Noord-Holland circa 200 miljoen euro bedraagt, zo melden zij in een persbericht.

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 oktober om 19.30 uur in het kantoor van MKB-Claim, Hogehilweg 17 te Amsterdam. De avond start met een presentatie. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het verkrijgen van persoonlijk advies. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via de website van MKB-Claim: www.mkbclaim.nl/infoavond. Binnenkort volgen er vergelijkbare bijeenkomsten elders in het land.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven