Nieuwe najaarsverpakkingen bij aardappelen Warnez

"Zoete aardappelen positioneren bij aardappelen"

Recent werden er bij aardappelinpakbedrijf Warnez enkele nieuwe verpakkingen geïntroduceerd. Productmanager Peter Van Steenkiste: "Hoewel Warnez voornamelijk onder private label werkt, zijn de eigen verpakkingen onder de noemer 'Get Potatoed' vaak een trigger voor de retailers om de categorie nog eens extra onder de loep te nemen en te zien als ze voldoende mee zijn met de trends."Hji vervolgt: "In dit kader hebben we onlangs enkele nieuwe artikelen toegevoegd aan ons eigen assortiment:
• Verdere uitbreiding van de range 'lokale aardappelen'
• Een nieuwe eigen verpakking van 1 kilo voor uniforme vastkokende aardappelen
• Een tray voor zoete aardappelen

"De verkoop van onze aardappelen met een lokaal karakter bevestigt de besluiten uit de consumentenpeilingen: in de recentste lijst met 'aankoopcriteria van de consumenten' heeft het criterium 'lokale productie ' een serieuze sprong voorwaarts genomen t.o.v. 2016. Voor ons het signaal om onze bestaande range verder uit te breiden. Het betreft een 2kg verpakking met vastkokende aardappelen uit de Haspengouw-streek, alsook een verpakking 'Polders' met zachtkokende aardappelen. Met een verlaging naar 2kg, een authentieke papieren verpakking en een duidelijke visualisatie van het Belgisch karakter is dit een mooie toevoeging aan ons eigen assortiment."

Nieuwe verpakking 1kg:
"Het hoeft niet gezegd te worden dat ook de aankoop van steeds kleinere verpakkingen al geruime tijd in de lift zit. Onze eerder geïntroduceerde 'grab&go'- stazak slaat aan, voldoende reden dus om met deze onderscheidende verpakking verder te gaan. Een lekker aardappeltje verdient een mooie verpakking is hier de insteek."

Zoete aardappel steeds meer

"We merken dat de zoete aardappel steeds meer opschuift naar de categorie aardappelen, ipv bij de exoten. Vaak is er een complete afwezigheid van enige productinformatie of inspiratie en daar wilden we iets aan doen. Naast de losse zoete aardappelen bieden we daarom nu ook een verpakking aan die in het schap van de aardappelen kan gepositioneerd worden. De trends volgend en met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht, lijkt het ons nu de ideale periode om dit in het schap op te nemen."

Voor meer informatie:
Warnez Potatoes
Peter van Steenkiste
Marialoopsesteenweg 2L
B-8700 – Tielt - België
T: +31 051 400812
info@warnezpotatoes.be
www.warnezpotatoes.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven