Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: Chilipoeder steeds populairder exportproduct

Chilipoeder is wereldwijd een van de meest geconsumeerde specerijen en tot voor kort konden slechts een paar landen het op grote schaal internationaal aanbieden. China begint dit product echter te consolideren en gaat het meer en meer beschouwen als weer een ander belangrijk exportproduct. "Ons bedrijf werd in 2013 opgezet en is sindsdien sterk gegroeid. Deze specerij is een van onze belangrijkste producten," aldus Amy Xie, bedrijfsleider van Qingdao Justar International Trade.



China heeft zijn chilipeperproductie langzaam uitgebouwd. Het Chinese product is inmiddels bekend bij verschillende Europese en Afrikaanse landen en in Noord-Amerika. "In ons geval exporteren we 100% van de productie van onze telers." Dat maakt dat het moeilijk is om de juiste prijs vast te stellen, omdat er veel factoren in het spel zijn. "De kwaliteit, de manier waarop het aangeboden wordt, de eindbestemming en de tijd van het jaar," zijn factoren die van belang zijn.
 
Voor meer informatie:
Amy Xie
Qingdao Justar International Trade CO.,LTD
Tlf.:+86-0532-86628087
Mv.:+86 15275258290
Publicatiedatum: