Avocado 'stress' - de grootste angst van millennials

Waar maken millennials zich nu het meeste druk om? Studieschulden of het kopen van een eigen huis? Toch lijken millennials zich hier het hoofd niet over te breken. Dit zijn zaken van later zorg. 

De werkelijkheid is nog veel stressvoller, zo blijkt. Psychologen van de Universiteit van Londen hebben namelijk onderzoek gedaan naar de grootste (of meest triviale) angsten in de eerste wereld. Onderzoekers ondervroegen hiervoor tweeduizend mensen in de leeftijd van 18 tot 70 jaar. Terwijl twintig jaar geleden een gelukkige relatie voor de meerderheid van de ondervraagden nog de grootste zorg was, maken mensen zich vandaag de dag zorgen als ze een hele dag thuis moeten blijven voor de pakketbezorger en er geen vast tijdvak bekend is. Daarnaast stelde het onderzoeksteam vast dat één op de drie ondervraagden last had van 'avocadostress' wanneer hun avocado te hard of juist overrijp was. Deze vrucht is de laatste jaren verworden tot een 'must' voor millenial hipsters. 

Avocado stress!
Hoe kom je er dan wel achter of een avocado rijp is om gegeten te worden? Sommigen zeggen dat je het bruine steeltje aan de bovenkant moet verwijderen. Is het hieronder groen, dan is de avocado rijp. Anderen raden aan licht in de vrucht te drukken. Als er een afdruk achterblijft dan is de vrucht helaas overrijp. Is dit niet het geval, dan kun je opgelucht ademhalen. 

Click hier voor het volledige artikel 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven